goldfix Seçenekler

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun üzere duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda şanlı ve sarının başat başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya arkalama eden iki renk olacaktır.

Neutren renklerle antrasit uyumu merasimsiz ve yapmacık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri veya bej kabilinden renkler yalnız bir dayanak oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarif dekorasyon alelumum yumuşak renk paletleri ve tonlar arasında balans kurarak mekanın aldırmaz ve davetkar bir atmosfer sunmasını katkısızlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı geniş yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak karınin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Keyif mekan tasarlamak isteyenler derunin tabii malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da kolaylıkla mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir hüküm yaratacağı unutulmamalıdır.

Antrasit yalın ve beğenilen bir bediiyat arayanlar midein mefkûre bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir hava katma konusunda çarpıcı bir seçenektir.

Sade ve modern stilli oyun fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin hariçarı yansımasını sağlar.

Antrasit nötr bir renk evetğu karınin sağlam çok benibeşer tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak algılanmalıdır. Bariz gri tonları ile kıyaslandığı dönem çok henüz bıçkın, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve gayrı nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda olabildiğince popüler olmayı kelleardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Zorda elde yapılmak istenildiği mevsim RGB renkleri denktaş değerat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit öteki tüm griler tonlarından değişikdır.

İki rengin kontrastı, çok bir küme aksesuar yönetmek zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Her dilde sırasıyla zirdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renk hane dekorasyonunda çağcıl ve zarafetli bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yapmacık renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Minimalist dizaynın gerçek ilkesi olan az lakin antrasit gri boya ruhlu detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocak üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eştaliız derunin başkaca nokta özlemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit mutfaklar çoğu kez koyu tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi bağırsakin bir titrem yalınlık yahut bir titrem koyu antrasit gri boya tercih geçirmek en iyisi olacaktır. Bu, aşhane tasarımınızı tamamlarken antrasit renk tonları dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page